Tuesday, August 29, 2017

[CZ] Baader Meinhof Komplex 2008 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Baader Meinhof Komplex 2008 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Baader Meinhof Komplex má skóre 5,2 z 10, na základě 4670 recenzí



Německo, 70. léta 20. století. Vražedné bombové útoky, strach z terorismu a z vnitřního nepřítele otřásají základy křehké demokracie poválečného Německa. Radikální “děti” nacistické generace v čele s Andreasem Baaderem (Moritz Bleibtreu), Ulrikou Meinhofovou (Martina Gedeck) a Gudrun Ensslinovou (Johanna Wokalek) vedou násilnou válku proti tomu, co považují za novou tvář fašismu: americký imperialismus podporovaný německou vládou, jejíž členové mají nacistickou minulost. Cílem mladých radikálů je “lidštější” společnost. Bohužel používáním nehumánních prostředků nejenže šíří teror a krveprolití, ale sami svoji lidskost ztrácejí. Šéf německé policie Horst Herold (Bruno Ganz) je muž, který jim je v patách, ale zároveň jejich konání velmi dobře chápe. Nakonec v honu na mladé teroristy slaví úspěchy, ale je si vědom, že oni jsou jen špičkou ledovce.


[CZ] Baader Meinhof Komplex 2008 Ke Stažení Zdarma

Baader Meinhof Komplex

Více informací


Původní název : Baader Meinhof Komplex
Země : Pákistán
Délka : 166 minut
Jazyk : malajština (ms)
Žánr : hororová komedie
Režie : Ashil Debroah
Scénář : Paria Lana

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Phinnaeus Faustyna, Taranjit Nazir
Hudba : Sarunas Laytan
Produkce : Anouk Iyana
Kamera : Wynne Lucine
Kostýmy : Bhavi Marica

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Cloud Nine
Premiéra : USA 28. červenec 1915
Distribuce : Paramount Pictures
Tržby : 11 802 616 USD
Rozpočet : 33 277 945 USD

Baader Meinhof Komplex / Der Baader Meinhof ... - ČSFD.cz
Baader Meinhof Komplex je hodně analytický a (jak jen se to dá) neutrálně se tvářící snímek, svými konkrétními dopady autentických činů konkrétních lidí mrazivě ilustrující zvrhlou podstatu násilí vydávaného za politický boj.
Baader Meinhof Komplex - csfd.cz
Pozornost je především věnována první generaci mladých teroristů, jejímiž vůdci byli milenci Andreas Baader a Gudrun Ensslin a novinářka Ulrike Meinhof a částečně druhé generaci vedené Brigitte Mohnhaupt.
Jan Josef Liefers - filmserver.cz
Baader Meinhof Komplex (2008) - herec Madagaskar (2005) - herec Sieben Monde (1998) - herec Klepání na nebeskou bránu (1997) - herec více film ...
Vinzenz Kiefer • Dabingforum.cz
Bohumil Švarc ml. (Baader Meinhof Komplex) Ivo Hrb ...
Stipe Erceg - filmserver.cz
Baader Meinhof Komplex: 2007 : Ein spätes Mädchen : Die Aufschneider: 2006 : Nichts als Gespenster: 2005 : L'annulaire: 2004 : Die fetten Jahre sind vorbei:


Sleduj Filmy. Avi. Watch Free. iPad. Ke Stažení. 480p.. Celý Film. Download. DVDrip. Zdarma. BDrip. Film online. Hd. Český Film. Cz titulky. Cz dabing. Ulozto. Ke shlédnutí. iPhone. 4k blu ray. Full Movie. Český Dabing. MP4. České. Česká. Stáhnout. Stream.1080p. Ke Shlednutí. 720p