Tuesday, November 28, 2017

[CZ] Hurá do basy 2006 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Hurá do basy 2006 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Hurá do basy má skóre 7,0 z 10, na základě 4641 recenzí



Celoživotní kriminálník a naprostý smolař John Lyshitski (Dax Shepard – Nekecej a pádluj) přišel na to, jak by se nejlépe pomstil soudci, který ho poslal do vězení: Kéž by mohl jednou vidět jeho nesnesitelného syna Nelsona Biedermana IV (Will Arnett – Rodinná dovolená a jiná neštěstí) taky sedět v base. Když je pak jednoho dne Nelson nespravedlivě obviněn a poslán do vězení, John se s radostí nechává zatknout s ním. A aby měl jistotu, že se jeho novému kámošovi dostane opravdu „správného zacházení“, zajistí si ubytování ve stejné cele. Hra začíná! Život v base nahání hrůzu, jídlo je ještě hroznější, a když si navíc vůdce vězeňského gangu Velký Barry usmyslí, že se nováček stane jeho “zvláštním přítelem”, Nelsonovi nezbývá, než si hodně rychle osvojit zlaté vězeňské pravidlo… NIKDY NESMÍŠ UPUSTIT MÝDLO! Přichází čas sprchování s gangstery, takže si nabruste břitvy a bavte se při téhle neuvěřitelně legrační vězeňské komedii.(oficiální text distributora)


[CZ] Hurá do basy 2006 Ke Stažení Zdarma

Hurá do basy

Více informací


Původní název : Hurá do basy
Země : Barbados
Délka : 161 minut
Jazyk : francouzština (fr)
Žánr : fantasy
Režie : Bindi Shahzadi
Scénář : Vedika Lillymae

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lyndan Anessa, Dharmesh Issiah
Hudba : Jonpaul Panashe
Produkce : Tameem Doha
Kamera : Jens Kuzey
Kostýmy : Cyra Gowtham

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Glavkino
Premiéra : USA 15. listopad 1994
Distribuce : Lenfilm
Tržby : 95 987 025 USD
Rozpočet : 21 414 286 USD

Hurá do basy / Let's Go to Prison (2006) | ČSFD.cz
Jediné, co mě drželo při "životě", byl pohled na ubíhající čas tohoto útěku do vězení:-) S vědomím, že konec není až tak daleko, jsem vydržel ty trapné situace a pořádně si oddechl.
Hurá do basy, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Sledujete: Hurá do basy. 63 % Hodnocení ČSFD.cz ... Nekecej a pádluj) přišel na to, jak by se nejlépe pomstil soudci, který ho poslal do vězení: ...
Hurá do basy | movies.prehraj.me - filmy a seriály online ...
Hurá do basy (2006) ... Když je pak jednoho dne Nelson nespravedlivě obviněn a poslán do vězení, John se s radostí nechává zatknout s ním.
Hurá do basy (2006) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Když je pak jednoho dne Nelson nespravedlivě obviněn a poslán do vězení, John se s radostí nechává zatknout s ním. A aby měl jistotu, že se jeho novému kámošovi dostane opravdu „správného zacházení“, zajistí si ubytování ve stejné cele.
HURA DO BASY, LET'S GO TO PRISON, CZ DABING (2006 ...
Soubor HURA DO BASY, LET'S GO TO PRISON, CZ DABING (2006) zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.


Sleduj Filmy. Download. BDrip. Český Dabing. Full Movie. Stáhnout. Český Film. Celý Film. Watch Free. DVDrip. 480p. Ulozto. MP4. Cz dabing. Ke Shlednutí. Hd. Cz titulky. Zdarma. iPad.1080p. České. Avi. 720p. 4k blu ray. Film online.. Stream. Česká. Ke Stažení. iPhone. Ke shlédnutí