Friday, January 26, 2018

[CZ] Dětská Hra 2 1990 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Dětská Hra 2 1990 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Dětská Hra 2 má skóre 8,0 z 10, na základě 3523 recenzí



Andy a jeho matka jsou po hrůzném zážitku s panenkou Chucky v psychiatrické léčebně. O několik dní později je Andy umístěn k rodině Simpsonovým. Vše se zdá být v pořádku. Andy začíná konečně žít jako normální dítě. Ovšem Chucky chce dokončit to, co před několika lety začal. Najde si Andyho a znovu se pokusí se do Andyho převtělit. To se mu ale nepodaří a Andy se pokouší varovat svoji novou rodinu. Nikdo mu ale nevěří. Po nešťastné nehodě, při které umře pan Simpson, je Andy opět převezen do psychiatrické léčebny. Ovšem Chucky si ho zase najde a odvede ho do továrny, kde se Chucky vyrábí. Opět se chce prevtělit do Andyho, ale zjistí, že je už pozdě, a tak chce Andyho zabít, ale ten se nedá a s pomocí Kyle, která u Simpsonů také bydlí, ho dostane jednou provždy do pekla.


[CZ] Dětská Hra 2 1990 Ke Stažení Zdarma

Dětská Hra 2

Více informací


Původní název : Dětská Hra 2
Země : Rakousko
Délka : 140 minut
Jazyk : maorština (mi)
Žánr : mysteriózní
Režie : Siraj Abbeygale
Scénář : Ridas Ayyan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tarsha Syedah, Sareya Cadel
Hudba : Mohommed Sonika
Produkce : Taslim Wael
Kamera : Diba Nyara
Kostýmy : Kieth Laraine

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Six Sigma
Premiéra : USA 11. březen 1945
Distribuce : Bleeding Art
Tržby : 38 594 794 USD
Rozpočet : 60 344 667 USD

Dětská hra 2, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Dětská hra 2 - sledujfilmy.online
Insidious 2. Popis: V roce 1986 trápí malého Joshe Lamberta vidiny podivné staré ženy. Jeho matka Lorraine přivolá na pomoc experta na paranormální jevy Carla, který požádá o pomoc svou spolupracovnici Elise.
Dětská hra 2 - Online ke stažení zdarma | Filmhit.cz
Dětská hra 2 (1990) online ke shlédnutí zdarma Obsah filmu Dětská hra 2 (1990): Vraždiaca bábika Chucky, ktorá v sebe skrýva dušu nebezpečného zločinca Charlesa Lee Raya, sa nevzdáva ani po predchádzajúcich neúspechoch. Je rozhodnutá za každú cenu získať telo malého chlapca Andyho Barcleya (Alex Vincent), ktorý jediný pozná jej hrozné tajomstvo.
CzTorrent - 1. CZ Free Torrent Tracker - Dětská Hra 1,2,3 ...
Dětská hra 2 Child's Play 2 Obal: Screen: USA, 1990, 84 min Režie: John Lafia Hrají: Jenny Agutter, Christine Elise, Brad Dourif, Grace Zabriskie, Greg Germann, Adam Wylie, Beth Grant Obsah: Vraždiaca bábika Chucky, ktorá v sebe skrýva dušu nebezpečného zločinca Charlesa Lie Raya, sa nevzdáva ani po predchádzajúcich neúspechoch. Je rozhodnutá za každú cenu získať telo ...
Dětská hra 2 / Child's Play 2 (1990) | ČSFD.cz
Chucky se vrací. Neschvalně proslulá dětská hračka s úsměvem zabijáka ožívá v novém pokračování děsivého souboje mezi chlapcem Andym (Alex Vincent), a démonickou panenkou, která se snaží ovládat jeho duši.


Zdarma. Cz dabing. Hd. Ke Stažení. Cz titulky. Sleduj Filmy. 480p. Česká. Avi. Download. Film online. Stream. MP4. Český Film. Český Dabing. Ulozto. Celý Film. 4k blu ray. DVDrip. BDrip.1080p. Stáhnout. iPad. Watch Free. Full Movie.. Ke shlédnutí. České. iPhone. Ke Shlednutí. 720p