Wednesday, February 21, 2018

[CZ] Smrt na Nilu 1978 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Smrt na Nilu 1978 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Smrt na Nilu má skóre 5,4 z 10, na základě 0191 recenzí



Jedna loď, několik vražd, mrtvola, několik podezřelých a jeden geniální detektiv. Hercule Poirot chce prožít příjemnou dovolenou na luxusní lodi Karnak, která se plaví po Nilu. Pokojný výlet se však změní v drama, když někdo zavraždí bohatou Linnet Ridgeway-Doylovou. Pachatelem může být jen některý z cestujících! Ale kdo? Manžel Simon a jeho bývalá milenka Jacqueline De Bellefortová jsou s největší pravděpodobností mimo podezření. Je vrahem nepříjemná stará dáma Marie Van Schuylerová, která ukradla Linnetine šperky? Nebo věčně opilá spisovatelka skandalózních knih Salom Otterbourneová, se ktorou se Linnet soudila? Či doktor Ludwig Bessner, kterému Linnet vyhrožovala odebráním licence? Ani další cestující nemají čisté svědomí. Hercule Poirot a jeho šedé mozkové buňky musí pracovat na plné obrátky, aby pravda vyšla najevo. A Když mu chybí kapitán Hastings, v úloze watsona musí obstát plukovník Johnny Race.


[CZ] Smrt na Nilu 1978 Ke Stažení Zdarma

Smrt na Nilu

Více informací


Původní název : Smrt na Nilu
Země : Afghánistán
Délka : 142 minut
Jazyk : navažština (nv)
Žánr : road movie
Režie : Dhanial Essan
Scénář : Raisah Jodee

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rukayya Safina, Yvi Sayyid
Hudba : Elyott Refoel
Produkce : Zorawar Rameesah
Kamera : Santina Malakia
Kostýmy : Tyi Hyab

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : DreamWorks Animation
Premiéra : USA 21. prosinec 1977
Distribuce : Capitol Films
Tržby : 51 819 679 USD
Rozpočet : 26 295 112 USD

Smrt na Nilu / Death on the Nile (1978) | ČSFD.cz
Jedna loď, několik vražd, mrtvola, několik podezřelých a jeden geniální detektiv. Hercule Poirot chce prožít příjemnou dovolenou na luxusní lodi Karnak, která se plaví po Nilu.
Smrt na Nilu (1978) | Čekuj.to - filmy online zdarma
Jedna loď, několik vražd, mrtvola, několik podezřelých a jeden geniální detektiv. Hercule Poirot chce prožít příjemnou dovolenou na luxusní lodi Karnak, která se plaví po Nilu....
Hercule Poirot - Smrt na Nilu (S09E03) (epizoda) (2004 ...
I napriek rade Poirota nezúčastniť sa tohto bláznivého výletu, je Jacqueline De Bellefort na výletnej lodi na Níle. Má zlomené srdce a v hlave jediné: byť v pätách svojho bývalého snúbenca a jeho novej bohatej ženy.
Hercule Poirot 09x03 - Smrt na Nilu online ke shlédnutí ...
Epizoda Hercule Poirot 09x03 - Smrt na Nilu online ke shlédnutí na sosac.tv
Smrt na Nilu (1977) - Death on the Nile - FDb.cz
Na palubě luxusního nilského parníku Karnak tráví část líbánek bohatá dědička Linnet Ridgewayová se svým novým manželem, jehož odlákala své nejlepší přítelkyni Jackii. Kromě ní se tu sešla pestrá, zdánlivě nesourodá společnost, jejíž každý člen ovšem, při bližším pohledu, je tak či onak na osudu Linnet zainteresován.


České. 720p. BDrip. iPad. Ulozto. Cz titulky. Ke Shlednutí. Avi. Zdarma. Ke shlédnutí. Cz dabing.1080p. MP4. Watch Free. Celý Film. Český Dabing. 480p. Ke Stažení. Hd. iPhone. 4k blu ray. Download. Sleduj Filmy. DVDrip. Česká. Film online. Full Movie. Český Film. Stáhnout. Stream.